Livas Have

Ét hus - mange lejlighedstyper

Livas Have er et ambitiøst byggeri, tegnet af arkitekterne fra Holscher Nordberg, med høje krav til gennemtænkt arkitektur udført i smukke kvalitetsmaterialer.

De i alt 54 lejligheder spænder fra 77 – 154 m2 og kan derfor skabe rammerne for både børnefamilier, unge, voksne og ældre. Her finder du både 2-værelses lejligheder, der er lette og overskuelige at bo i og større lejligheder med 5 værelser, der skaber masser af leverum til hele familien, til lektier, madlavning og leg.

Livas Haves lejligheder har store åbne planer med lyse trægulve og vinduer fra gulv til loft, der smukt byder naturen indenfor, hvide vægge og lyse køkkener holdt i klassisk, enkelt stil. Lige til at flytte ind i og nemme at indrette efter netop jeres behov.

Download vores brochure

Her får du et samlet overblik over de forskellige lejligheder i Livas Have og de mange muligheder, som området byder på.

Lejelejlighedens tagterrasse
aftenhimmel

Når inde og ude smelter sammen

Hver og én af de 54 lyse lejligheder byder på en helt særlig rumoplevelse, hvor grænsen mellem inde og ude næsten smelter sammen. Alle Lejligheder har enten terrasse, tagterrasse eller generøse altaner med integrerede plantekummer, der lukker udelivet ind og boligernes store vinduespartier åbner op mod himlen, byens røde tage og lader lyset strømme ind.

Grøn fra inderst til yderst

Det grønne og bæredygtige er tænkt ind i Livas Have fra inderst til yderst – lige fra byggematerialer og energiforbrug til udeområder og fællesfaciliteter. Bygningen er blandt andet DNGB certificeret sølv og udstyret med solceller og sedum-mos på taget. I p-kælderen er der ladestandere til elbiler. Livas Haves eget hævede gårdrum bliver omdrejningspunktet for de nære fællesskaber blandt bygningens naboer. Her indbyder de grønne arealer til fælles ophold og spontane møder.  Gårdrummet ligger i tilknytning til det indre parkrum med rekreative faciliteter og stiforbindelse til den frodige Grøndals Park.

lejelejlighedernes indre gårdrum

Plads til hjemmeliv, erhvervsliv og planteliv.

Livas Have skal summe af liv hele året rundt. Derfor kombinerer Livas Have både private boliger og erhverv. Læg dertil bygningens grønne ydre med bede, plantekummer og klatreplanter, der pryder fortov og facade. Resultatet er et levende byggeri, der skifter karakter i takt med, at dag bliver til aften og vinter bliver til sommer.

I stueetagen giver vi plads til forskellige erhvervslokaler, der kan skabe rammerne for både små kaffebarer og hyggelige butikker. Langs butikkernes facader ud mod Dirch Passers Allé og Marguerite Vibys Plads finder du  hyggelige bænke, hvor man kan nyde sin kaffe eller is i solens stråler, og kigge på nabolaget passere forbi.

Skriv en besked til os

Ønsker du at vide mere om Livas Have? Eller ønsker du en privat fremvisning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt
+45 12345678