Livas Have

Med soklen funderet i kulturen

Livas Have ligger i Revykvarteret, et område opkaldt efter Danmarks store revykunstnere såsom Preben Kaas Vænge, Dirch Passers Allé, Elga Olgas Vej, Kjeld Petersens Plads, Marguerite Vibys Plads og Stig Lommers Plads. Livas Have tager del i denne hyldest og er navngivet efter den folkekære revysangerinde Olivia ’Liva’ Weel. Revykvarteret ånder atmosfære og kunstnerisk tematik i gaderne, hvor du bor dør om dør med grønne byparker, spirende butikker og caféer, daginstitutioner og kulturtilbud. 

KUBE i Revykvarteret

Foto: Rosa Skotte

Fiskehandel
cyklist

Revykvarteret - ud og hjem igen

Det er nemt at komme til og fra dit hjem i Revykvarteret – både som gående, cyklist og bilist. Der er parkeringsanlæg i Livas Have med indkørsel fra Dirch Passers Allé, så du og dine gæster kan komme tørskoet hjem. 

I parkeringsanlægget finder du desuden overdækket cykelparkering. Skal du hurtigt rundt på Frederiksberg eller ind til Indre By så tag blot metroen, den bringer dig fra Flintholm til Frederiksberg Centeret eller Nørreport Station på under 7 minutter.

Udforsk dit nabolag

Bypark: 50 m.
KUBE – Kultur og bevægelseshus: 70 m.
Indkøb:190 m.
Café: 300 m. 
Metro og S-togstation (Flintholm): 400 m.
Flintholm svømmehal og kurbad: 400 m.
Grøndals Park: 550 m.
Folkeskole: 700 m.
Den Grønne Sti: 1,2 km.
Frederiksberg Have: 2,3 km.
Kongens Nytorv: 7 km.

KU.BE

Ku.be står for kultur og bevægelse og er et 3800m2 arkitekttegnet kulturhus. Det er et mødested for byens borgere, der udforsker grænserne mellem kultur, sundhed og bevægelse. Café, Zen (I + II), Performance, Puls (I+II), Bibliotek, Iværksættermiljø, Legeområd

Foto: Adept Architect 

Foto: Flintholm Svømmehal

Flintholm kurbad

Foruden klassiske motionsbaner tilbyder Flintholm Svømmehal også kurbad med plads til velvære og fordybelse. Slap af i Jacuzziens bobler, blødgør kroppen i dampbadets ro og nyd saunaens varme. 

Er vejret godt?

Tag cyklen eller hop i løbeskoene langs den Grønne Sti. Stien bugter sig diagonalt gennem Frederiksberg på det gamle baneanlæg og bringer dig nemt rundt til resten af Frederiksbergs mange kulturtilbud.

Kultur tæt på Revykvarteret
Park tæt på Revykvarteret

Skriv en besked til os

Ønsker du at vide mere om Livas Have? Eller ønsker du en privat fremvisning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt
+45 12345678